Codejock Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Codejock Products > Visual C++ MFC > Skin Framework
  New Posts New Posts RSS Feed - RemoteApp issues
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

RemoteApp issues

 Post Reply Post Reply
Author
Message
ksh View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 November 2020
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ksh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: RemoteApp issues
    Posted: 10 November 2020 at 4:09am
Hi
I have some issues with RemoteApp.
If I try to do certain task in our application that involves the Skin FrameWork it does not always disappear. And is just stuck and hovers over everything as you can see in the image.

RemoteApp is windows server 2016/2019
We are currently using Codejock V19.1

Are there others who experience similar problems ?
And is there a solution to it ?

Regards
Kenneth
Back to Top
mgampi View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 14 July 2003
Status: Offline
Points: 1135
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mgampi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 November 2020 at 9:17am
are you using Parallel RAS on your server?

Martin

Product: Xtreme Toolkit v 19.0.0, new Projects v 19.1.0
Platform: Windows 10 v 1909 (64bit)
Language: VC++ 2017
Back to Top
ksh View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 November 2020
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ksh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 November 2020 at 9:22am
We are not using Parallel RAS.
Its a pure Windows server with terminal services and then there is just published our software.
If i press "ctrl+alt+del" it disappears again.

Back to Top
markr View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01 August 2004
Status: Offline
Points: 410
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 November 2020 at 12:46am
Have you tried 19.2? It looks like they addressed a bug along these lines in that release.

https://codejock.com/products/releasenotes/release_notes.asp
Back to Top
ksh View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 November 2020
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ksh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 November 2020 at 9:07am
I have now tried to go for 19.3 and its still an issue
Back to Top
mgampi View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 14 July 2003
Status: Offline
Points: 1135
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mgampi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 November 2020 at 10:54am
Do you have a chance to remote debug the application and check all loaded DLLs?
In our case, we cross checked the loaded libraries at first level with the libraries shown in dependency walker.
The difference took us in the right direction. We then excluded those additional libraries from Skin Manager and finally this fixed our issue.
Martin

Product: Xtreme Toolkit v 19.0.0, new Projects v 19.1.0
Platform: Windows 10 v 1909 (64bit)
Language: VC++ 2017
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.