Codejock Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Codejock Products > ActiveX COM > Task Panel
  New Posts New Posts RSS Feed - Markup not working after move
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Markup not working after move

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
Oleg View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 21 May 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 11234
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Oleg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Markup not working after move
    Posted: 18 November 2009 at 7:49am
Hi,
 
Thanks a lot, agree this problem.
 
Please add scu code as temporary workaround:
 

Private Sub wndToolBox_ItemDrop(ByVal Item As XtremeTaskPanel.ITaskPanelGroupItem)
    Dim s As String
    s = Item.Caption
    Item.Caption = ""
    Item.Caption = s
End Sub
Oleg, Support Team
CODEJOCK SOFTWARE SOLUTIONS
Back to Top
AndyWilton View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 03 June 2008
Status: Offline
Points: 82
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AndyWilton Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 November 2009 at 5:50pm

Hi All,

 

I have some Markup text as a caption of an item and all works well, BUT, if I move the item around the control, the Markup seems to get disabled and the full text (eg, Textblock....) is displayed.  Other items that contain Markup still continue to display correctly until they are moved, then, they suffer the same problem.

 

Any ideas why it would change after being moved.

 

Regards,

 

Andy

Product: Xtreme SuitePro (ActiveX) v11.2.1 -> v15.2.1
Platform: Windows XP / Vista / Win 7
Language: Clarion 5.5 -> C8.x
======================================
Andy Wilton
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.