How to dynamicly create docking pane in MDI |
Post Reply |
Author | |
freeforvtk
Newbie Joined: 01 April 2008 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 April 2008 at 2:28am |
Hi,expert
I want to dynamicly crate a docking pane with formview inside. toolkit its-self has a example application "Dynamic Panes". But it's a SDI application. I want to do it in a MDI application.
And the function CreatePane() doesn't work correctly in my MDI application.
I would appreciate that you tell me how to do it?
Thank you very much.
|
|
Oleg
Admin Group Joined: 21 May 2003 Location: United States Status: Offline Points: 11234 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hello,
|
|
Oleg, Support Team
CODEJOCK SOFTWARE SOLUTIONS |
|
Oleg
Admin Group Joined: 21 May 2003 Location: United States Status: Offline Points: 11234 |
Post Options
Thanks(0)
|
p.s Check Samples\UserInterface\GUI_VisualStudio sample - it has Panes in MDI application.
|
|
Oleg, Support Team
CODEJOCK SOFTWARE SOLUTIONS |
|
freeforvtk
Newbie Joined: 01 April 2008 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thanks,Oleg
I've solve the problem.
=================================================
CMainFrame* pMain = (CMainFrame*)(AfxGetApp()->GetMainWnd());
CCreateContext context; context.m_pNewViewClass = pNewViewClass; context.m_pCurrentDoc = pMain->GetActiveDocument(); ================================================
Thank you any way
peace
|
|
Post Reply | |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |