Print Page | Close Window

Listview Menu doesnt load

Printed From: Codejock Forums
Category: Codejock Products
Forum Name: Controls
Forum Description: Topics Related to Codejock Controls
URL: http://forum.codejock.com/forum_posts.asp?TID=23605
Printed Date: 20 June 2018 at 12:59pm


Topic: Listview Menu doesnt load
Posted By: Carpesimia
Subject: Listview Menu doesnt load
Date Posted: 12 March 2018 at 1:10am

So I'm working with the ActiveX controls, using the listview control from the suite pro pack.

I just moved development machines, and had to re-install my whole dev environment from the ground up (so much faster now), and I brought over my projects and so far, everything has been working fine.

Except...  With my listview controls.  Now that Im on this new machine (yes, I've installed the suite, I've entered my license code, and Ive registered all of the controls), I just noticed that the listview control is having an issue.

I am unable to open the properties window that allows me to define the columns and such.  When I try, I get a small popup-window that says:

Class not registered.
Looking for object with CLSID:{7EBDAAE1-8120-11CF-899F-00AA00688B10}

Windows XP  32 bit (yeah, I know)
Visual Basic 6

This worked fine on the old machine, I'm actually surprised because this is a fresh install that is now nothing but a Dev Environment for this product, whereas the old and retired machine was actually my main work PC as well, and is loaded down with TONS of extra junk.

Any ideas how to fix?  I'm working on new screens and need to add some listviews.



-------------
Product: Xtreme SuitePro (ActiveX) version 13.2.1
Platform: Windows XP (32bit) - SP 2
Language: Visual Basic 6.0



Replies:
Posted By: Carpesimia
Date Posted: 12 March 2018 at 1:13am
And, I knew I was missing something.  This is what I get for working until 1am Monday morning.

The listviews in questions arent codejock listviews.  You can shoot me now.  Or delete the thread.  Or both.




-------------
Product: Xtreme SuitePro (ActiveX) version 13.2.1
Platform: Windows XP (32bit) - SP 2
Language: Visual Basic 6.0


Posted By: olebed
Date Posted: 13 March 2018 at 5:38am
Hello,

So have you solved your problem ?

Regards,
 Oleksandr Lebed


Posted By: Carpesimia
Date Posted: 13 March 2018 at 10:06am
Yes.  It was late at night, and the form I was fighting with had a microsoft listview on it, not a codejock one.  So it wasnt even codejock control I was fighting with.  

Replaced the ms control with a codejock, and Im good now.


-------------
Product: Xtreme SuitePro (ActiveX) version 13.2.1
Platform: Windows XP (32bit) - SP 2
Language: Visual Basic 6.0



Print Page | Close Window