Codejock Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Codejock Products > Visual C++ MFC > Syntax Edit
  New Posts New Posts RSS Feed - i want to crate a child syntax edit view
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

i want to crate a child syntax edit view

 Post Reply Post Reply
Author
Message
suji View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 April 2018
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote suji Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: i want to crate a child syntax edit view
    Posted: 04 April 2018 at 1:37am
I do not want to use syntax editing in view-based.
I want to use syntax edit on dialog based.
Do you have an example?
It is dialog based, but I need to take advantage of all the features of the document.
Back to Top
suji View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 April 2018
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote suji Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 April 2018 at 1:50am
Is the syntax edit view available only in the main view?
I want to create a child view (syntax edit view) in main view.
However, when editing the data in the syntax edit view, the main screen blinks.
For example, I am typing data into a syntax edit or moving the mouse wheel to syntax edit.

In the main view, I do not blink when I move the mouse wheel with the mouse focus or when I enter the keyboard.

I think that it only redraws the parent window entirely if the syntax edit has focus.

Is the syntax edit view available only in the main view?
I would like to create a child view (syntax edit) in the main view.
Is there an example?
Back to Top
olebed View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 July 2014
Location: Ukraine
Status: Offline
Points: 831
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote olebed Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 April 2018 at 6:52pm
Hello,

Look at our example
c:\Program Files (x86)\Codejock Software\MFC\Xtreme ToolkitPro v18.3.0\Samples\SyntaxEdit\MDITextEditor\

Regards,
 Oleksandr Lebed
Back to Top
suji View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 April 2018
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote suji Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 April 2018 at 8:45pm
No, I already know this example.
It is not what I want.
This is a mdi view-based syntax edit.

Take a look at the above question again.

I will not inherit the syntax edit in the main view.
I will inherit the syntax edit in the main view of the child.
Or I want to use syntax edit in the dialog.
But there is no doc or mainfrm in the dialog.

I've tried, but the main screen flickers.
In my opinion, I think that the problem arises from developing a syntax edit based on mdi
Or I think I added a syntax edit in the wrong way.
So I need the example above.

If example is all in the sample folder,let me know how.
How to use syntax editing on other platforms
Back to Top
suji View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 April 2018
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote suji Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 April 2018 at 9:41pm
Below is what I want to implement.
I do not add another child to CPane as in the visual studio example.
I will attach another view as a split wnd.

Or implement it in a dialog



I've tried,
When I scroll the mouse wheel in the syntax edit,
When I enter data into the syntax edit
The main view screen blinks.

Also, I'm wondering where in the class of syntxedit is the full screen again.
Is there any suspicion?

I'm sorry I have a lot of questions.
But please answer all the questions.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.094 seconds.