Codejock Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Codejock Products > ActiveX COM > Chart Control
  New Posts New Posts RSS Feed - MSAccess
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

MSAccess

 Post Reply Post Reply
Author
Message
sgpnyc View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 February 2018
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sgpnyc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: MSAccess
    Posted: 24 February 2018 at 3:43pm
can this control be used on an access report?
Back to Top
olebed View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 July 2014
Location: Ukraine
Status: Offline
Points: 836
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote olebed Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 February 2018 at 4:11pm
Hello,

ChartPro can be used in MS Access as ActiveX component.

Regards,
 Oleksandr Lebed
Back to Top
sgpnyc View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 February 2018
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sgpnyc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 February 2018 at 5:29pm
i'm trying to find a tool to use to develop charts on access reports.

I was using MS chart but not so fun

is there a simple example I can download to see ho this would work
Back to Top
olebed View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 July 2014
Location: Ukraine
Status: Offline
Points: 836
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote olebed Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 February 2018 at 6:05pm
We have Demo version of SuitePro where you can find ChartPro component. Also there is folder 'Samples' with appropriate examples of using components. See

c:\Program Files (x86)\Codejock Software\ActiveX\Xtreme SuitePro ActiveX v18.3.0\Samples\Chart\Access\

Back to Top
sgpnyc View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 February 2018
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sgpnyc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 February 2018 at 10:00am
i see how the charts are run on forms
is there any way to drop a chart on a report - and to be able to print?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.