Codejock Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Codejock Products > ActiveX COM > Controls
  New Posts New Posts RSS Feed - TreeView-Deselect node (SelectedItem=nothing)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

TreeView-Deselect node (SelectedItem=nothing)

 Post Reply Post Reply
Author
Message
marcelo View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 December 2010
Location: Brasil
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote marcelo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TreeView-Deselect node (SelectedItem=nothing)
    Posted: 16 December 2010 at 6:21am
Good morning, my name is Marcelo and I'm from Brazil.
I am using ActiveX Xtreme SuitePro 2009 (13.4.0) for evaluation of the components in Visual Basic 6 SP6 is like to say I was impressed with the results and quality, congratulations.
I have a question on TreeView component, selecting a node passes the SelectedItem property to indicate that node is selected in the TreeView. I'd like to clear this node, but if I do not use TreeView.Selecteditem = nothing, not works the node is still marked. TreeView component in standard Visual Basic 6 by setting the property SelectedItem = nothing
clears the selected node. How do I deselect a node in the TreeView SuitePro?
Sorry for my English, I'm not very good at writing.
 
Private Sub PushButton1_Click()
  TreeView1.Nodes.Add , , , "Node 1"
  TreeView1.Nodes.Add , , , "Node 2"
  TreeView1.Nodes.Add , , , "Node 3"
  msgbox TreeView1.Selecteditem is nothing (result is TRUE)
  TreeView1.Nodes(1).Selected = True
  msgbox TreeView1.Selecteditem is nothing (result is FALSE)
  Set TreeView1.Selecteditem = nothing
  msgbox TreeView1.Selecteditem is nothing (result is FALSE)
End Sub
Back to Top
gibra View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 31 October 2008
Location: Italy
Status: Offline
Points: 208
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gibra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 December 2010 at 5:34am
True. Ouch
 
Seem that there isn't way to set the selected node to Nothing.
 
It's a bug???? Shocked
 
 
gibra

Codejock v.16.2.4 (ActiveX)

Windows 7 Ultimate 64bit SP1
VS2012/2013 - VB6.0 SP6
www.vbcorner.net/eng (ENG)
http://nuke.vbcorner.net (ITA)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.105 seconds.