Codejock Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Codejock Products > ActiveX COM
  New Posts New Posts RSS Feed - Problems using Demo with Plex (C++)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Forum LockedProblems using Demo with Plex (C++)

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Cadderly View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 27 October 2010
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cadderly Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problems using Demo with Plex (C++)
    Posted: 27 October 2010 at 12:44pm
Hello everybody,

we are trying to integrate the demo version of Xtreme SuitePro ActiveX 2009 Vol 4 (13.4.2) (30 Day Trial) in our application.

First of all I had to say that we use CA Plex 6.1 as our development tool. We used the component import to use the ActiveX objects. This works perfect.
After that we wanted to compile the packages in Visual Studio 2005.

The following error occurs
#include "ObComFld.h"
#include "ObVariantFld.h"
#include "stdole20.h"
// E-GEN: Package XtremeSuiteControls04 (Xtreme Suite Controls ActiveX Control 13.4.2), GUID {A8E5842E-102B-4289-9D57-3B3F5B5E15D3}, version 0.4 was not found on this machine
#import <>  \
        raw_dispinterfaces  \
        rename_namespace( "XtremeSuiteControls04" ) \
       
namespace XtremeSuiteControls04

We suggest, that the error appears because of a non existing path to the ocx files?!?
Our system runs with Windows 7 Professional 64bit.

Can anybody help us with this problem.

Thank you for yourhelp
Mark
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.047 seconds.