Codejock Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Codejock Products > ActiveX COM
  New Posts New Posts RSS Feed - Little problem
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Forum LockedLittle problem

 Post Reply Post Reply
Author
Message
MicB View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 February 2010
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MicB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Little problem
    Posted: 18 August 2010 at 4:03pm
Hi,
I have al Litte Problem with Colors (INI.Files)
 
If i Call :
 
send( _oSkinFramework, #LoadSkin, GetExepath() + "styles\" + cStil + ".cjstyles", "NormalBlue.ini")
send( _oSkinFramework, #ApplyWindow, Long( _cast, self:Handle( 0 ) ) )
 
the programme looks like:
 
 
If i call:
 
send( _oSkinFramework, #LoadSkin, GetExepath() + "styles\" + cStil + ".cjstyles", "NormalBlack.ini")
send( _oSkinFramework, #ApplyWindow, Long( _cast, self:Handle( 0 ) ) )
 
the programme looks like:
 
 
what is wrong? The Ribbonbar and the Shell remaining blue?
 
(It was a long day. May be i donīt see the forest because of the lot of trees <g>)
 
Thanks for the tips
 
michael
Back to Top
Oleg View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 21 May 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 11234
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Oleg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 August 2010 at 7:07am
Hi,

For RibbonBar you have manually set its colors. See Ribbonbar VB sample.
Oleg, Support Team
CODEJOCK SOFTWARE SOLUTIONS
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.047 seconds.