Codejock Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Codejock Products > ActiveX COM > Skin Framework
  New Posts New Posts RSS Feed - Janus GridEX 2000 Skining
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Janus GridEX 2000 Skining

 Post Reply Post Reply
Author
Message
madrianr View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 25 February 2009
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote madrianr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Janus GridEX 2000 Skining
    Posted: 02 March 2009 at 3:55am
Hello,
 
I have Janus GridEX but the control isn't skinned?
 
what to do that the GridEX (www.janusys.com) have also the Office 2007 Style?
 
regards
Back to Top
Oleg View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 21 May 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 11234
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Oleg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 March 2009 at 7:34am

Hi,

You don't see Skinned ScrollBars ?

Oleg, Support Team
CODEJOCK SOFTWARE SOLUTIONS
Back to Top
madrianr View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 25 February 2009
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote madrianr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 March 2009 at 7:40am
the scrollbars are skinned but isn't it possible to have other parts of the grid skinned like the column headers?
 
we want to have the same look as the Outlook 2007 Grid...
 
regards
Back to Top
madrianr View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 25 February 2009
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote madrianr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 March 2009 at 10:17am
No Answer from Codejock?
 
regards
Back to Top
chrisABC View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 05 June 2008
Status: Offline
Points: 257
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chrisABC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 June 2009 at 3:58am
I also wait for answer....
Chris (Manchester, UK) -- www.abc6.co.uk ---- Using CodeJock ActiveX Suite 13.1.0 with Windows8, VB6 SP6
Back to Top
Oleg View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 21 May 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 11234
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Oleg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 June 2009 at 8:11am
Hi,
How we can skin another 3rd party control that draw all parts in own code  ???
Oleg, Support Team
CODEJOCK SOFTWARE SOLUTIONS
Back to Top
chrisABC View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 05 June 2008
Status: Offline
Points: 257
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chrisABC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 June 2009 at 9:45am
OK, thank you.
Chris (Manchester, UK) -- www.abc6.co.uk ---- Using CodeJock ActiveX Suite 13.1.0 with Windows8, VB6 SP6
Back to Top
tfrancois View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 21 August 2007
Status: Offline
Points: 78
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tfrancois Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 June 2009 at 6:24pm
I am using Janus GridEx ActiveX and Codejock skins the grid for me automatically!

I actually was pretty stunned that it did it with me only having to call one line of code.  Incredible!!!!!!


     Product: Xtreme SuitePro (ActiveX) version 15.0.2
     Platform: Windows XP (32bit) - SP 3
     Language: Visual Basic 6.0 SP6
Back to Top
Source View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 19 June 2006
Status: Offline
Points: 103
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Source Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 June 2009 at 4:45am
... and the line is?
Product: Xtreme SuitePro (ActiveX) version 13.1.0
Platform: Windows XP (32bit) - SP 3
Language: Visual Basic 6.0
Back to Top
tfrancois View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 21 August 2007
Status: Offline
Points: 78
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tfrancois Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 June 2009 at 11:16am
Using the LoadSkin command on my startup form worked fine for me.  Skinned GridEx automatically with no other coding required.  What problem are you having exactly?
     Product: Xtreme SuitePro (ActiveX) version 15.0.2
     Platform: Windows XP (32bit) - SP 3
     Language: Visual Basic 6.0 SP6
Back to Top
madrianr View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 25 February 2009
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote madrianr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 June 2009 at 11:19am
can you show us a picture of your skinned GridEX?
Back to Top
spol View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 04 November 2005
Location: Italy
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote spol Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 June 2009 at 9:24am
I have the same issue, I only managed to get the two scrollbars skinned



Paolo saudin
Back to Top
madrianr View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 25 February 2009
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote madrianr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 September 2009 at 6:25am
What's the reason why only the two scrollbars are skinned within GridEX?
 
regards
Back to Top
madrianr View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 25 February 2009
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote madrianr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 October 2009 at 4:13am
Any idea why only the scrollbars are skinned and not the column headers etc.
Back to Top
JantjeKeizer View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 12 February 2008
Status: Offline
Points: 70
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JantjeKeizer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 October 2009 at 4:16am
Probably because they're use their own drawing and not let windows do standard drawing
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.