Codejock Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Codejock Products > Visual C++ MFC > Toolkit Pro
  New Posts New Posts RSS Feed - Supported in any automated testing tool
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Supported in any automated testing tool

 Post Reply Post Reply
Author
Message
aquevedo View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 January 2009
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aquevedo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Supported in any automated testing tool
    Posted: 26 January 2009 at 12:55pm
Hello,

I would like to know if Xtreme Toolkit Pro is supported in any automated testing tool.

And trying to test an application which use XTPReport and XTPPropertyGrid controls with TestComplete as automated testing tool. However this tool doesn't recognize these controls.

Does someone know any automated testing tool that supports XTP or some way to do it in TestComplete?

Thanks in advance, any comment will help.
Back to Top
Oleg View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 21 May 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 11234
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Oleg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 January 2009 at 3:08pm
Hi.
TestComplete have to work with our controls. you need enable IAutomation interface recognizing somewhere in settings.
Oleg, Support Team
CODEJOCK SOFTWARE SOLUTIONS
Back to Top
aquevedo View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 January 2009
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aquevedo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 January 2009 at 9:23am
Hello Oleg,

Thanks for your response. I've already enabled MSAA property and also I tried enabling UI Automation property. With this, TestComplete is able to see XTPReport control, but it is not able to have access to its records and cells, so I cannot know the value of a specific cell within XTPReport.

Someone knows how have access to records and cells within XTPRecord or XTPPropertyGrid??

Thanks

Back to Top
Oleg View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 21 May 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 11234
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Oleg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 January 2009 at 1:38pm
Hi,
MSAA support added for Report only in last releases. Do you have last one ?
Oleg, Support Team
CODEJOCK SOFTWARE SOLUTIONS
Back to Top
aquevedo View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 January 2009
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aquevedo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 January 2009 at 3:17am
Hi,

The application I'm trying to test uses the version: Codejock.ReportControl.v11.2.2a

With this version should I be able to access to cells within XTPReport object?

Back to Top
Oleg View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 21 May 2003
Location: United States
Status: Offline
Points: 11234
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Oleg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 January 2009 at 7:48am
No :(
Oleg, Support Team
CODEJOCK SOFTWARE SOLUTIONS
Back to Top
xinyang View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 12 July 2009
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xinyang Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 July 2009 at 9:30pm
which version support automated testing tool?  what is  MSAA property  ?
Back to Top
SuperMario View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 14 February 2004
Status: Offline
Points: 18047
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SuperMario Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 July 2009 at 8:30am
Just use the latest version
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.